Creatief Denken
Inhoud Wat? In het kort

Creatief Denken

'Move in and out of the box’

Een krachtige training voor het ontwikkelen van nieuwe, creatieve ideeën en innovatieve oplossingen.

Creatief Denken is een van de belangrijkste vaardigheden die in deze tijd ontwikkeld moet worden. We leven in een tijd waarin heel veel mogelijk is maar waarin ook alles heel snel verandert. Het vermogen om snel in te springen op veranderingen en creatief om te gaan met weerstanden bepaalt of we succes hebben.

Maar de meeste mensen hebben niet geleerd om creatief te zijn en denken dat ze dat niet kunnen. Deze training bewijst dat dat niet waar is. We gaan in deze training aan de slag met creatief denk- tools waarmee we het denken in weerstanden doorbreken en omzetten in het denken in mogelijkheden.

De training Creatief Denken is er voor elke groep of elk team dat wil veranderen. Voor iedereen die een nieuw product of een nieuwe markt wil ontwikkelen. Voor organisaties die voorop willen blijven lopen in de strijd om de klant.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met vragen die in uw team of uw organisatie spelen. Hoe krijg ik mijn producten beter aan de man? Hoe zorg ik ervoor dat ik met minder geld toch hetzelfde kan blijven doen? Hoe zorg ik dat mijn team beter gaat samenwerken? Hoe kan ik de klant beter van dienst zijn? Het zijn allemaal vragen die kunnen spelen en waarvan de antwoorden ver weg lijken. Door middel van het inzetten van 'tools' gaan we die vragen op een hele andere wijze stellen en komen we tot mooie, verrassende, innovatieve en creatieve oplossingen.

Hoe gaan we te werk?

Wij gebruiken brainstorm technieken om iedereen (creatief of niet) dusdanig te prikkelen dat er vanzelf nieuwe bruisende en bruikbare ideeën worden ontwikkeld.

Deze workshop is goed te combineren met de training: 'Who's affraid of Red, Blue, Yellow en Green' voor een unieke dag waarin u zowel de kwaliteiten in uw team beter leert kennen als ook aan de slag gaat met concrete problemen uit de praktijk.

Training in het kort:

  • 1 of 2 trainers, afhankelijk van groepsgrootte.
  • Vooraf bespreking met de opdrachtgever.
  • Duur training: min 2 uur tot maximaal een dag.
  • Aantal deelnemers 8 tot 80.
  • Lokatie van de training in overleg te bepalen
  • Kosten afhankelijk van groepsgrootte en duur
  • Neem contact op via info@suburbiainbedrijf.nl

Blijf op de hoogte

Elke vraag die begint met "Hoe zorg ik ervoor dat?" leent zich voor een training #creatiefdenken. #SIB https://t.co/Nees4TlBqR 04-02-2017 19:15
Out of the box denken? Dat kunnen je hersenen helemaal niet. Leer het toch! #SIB https://t.co/4g7GipegkR 03-02-2017 19:15
Prikkelende training waarbij elke deelnemer leert hoe hij deze het beste kan inzetten. #SIB https://t.co/TKvfjEiOvc 02-02-2017 19:15